Meer resultaten voor virusscanner macbook

mac virus
antivirus mac free
virusscanner mac
sophos review
virusscanner mac gratis
antivirus mac
imac antivirus
sophos
virusscanner macbook
Dit zijn de beste virusscanners voor de Mac.
Dit zijn de beste virusscanners voor de Mac. Laatst bijgewerkt 23 januari 2017. Een virusscanner biedt extra bescherming op je Mac tegen virussen trojans en andere malware. Zoek je als Mac-gebruiker een antiviruspakket dan heb je keuze uit een stuk of vijftien oplossingen. Welke is de beste? Dat hebben we voor je uitgezocht in dit overzicht vind je de 4 allerbeste virusscanners voor de Mac. Aan het eind van dit artikel bespreken we ook of je dergelijke antivirus eigenlijk wel nodig hebt op een Mac. Virusscanners voor de Mac.
Bitdefender Virus Scanner in de Mac App Store.
Lees recensies bekijk klantbeoordelingen zie schermafbeeldingen en lees meer over Bitdefender Virus Scanner. Download Bitdefender Virus Scanner voor Mac OS X 10.7 of nieuwer en geniet ervan op je Mac.
Zijn Macs altijd virusvrij? ZDNet.be.
Vijf antivirusscanners voor je Mac ZDNet.be.
Drie gratis anti-virus applicaties voor Mac OS X appletips.
Werner 23 april 2012 om 1227. Kasperskey draait perfect en staat in de Apps Store voor 799 en werkt goed op de iMac met Lion gebruikt hier weinig van je systeem. Vroeg of laat gaat een virusscanner echter raadzaam worden. Dat je altijd moet gaan klooien in de terminal om te zien of je bent besmet met het een of ander ben je beter af met een virusscaner. Stef 23 april 2012 om 1237. @Gilbert Dat waren trojans dat is iets anders dan een virus. Virussen voor de Mac zijn er alleen maar geweest in de tijd van het klasieke Mac OS OS 7 OS 9 etc voor OS X zijn er geen virussen. nils 23 april 2012 om 1247.
De beste virusscanner Mac. Test Apple Macintosch security 2017.
Mac OS X 10.9 Mavericks. Mac OS X Mountain Lion 10.8. Mac OS X Lion 10.7. Mac OS X Snow Leopard 10.6. Heeft mijn Mac wel een Virusscanner nodig? Als u nooit uw Mac verbindt met het Internet is het antwoord nee. Maar als u het Internet gebruikt is het antwoord ja. En aangezien bijna iedereen tegenwoordig online is betekent dat de meerderheid van de Mac-gebruikers moet overwegen IOS compatibel antivirus software te installeren. De berichten die online staan waarin vermeld wordt dat een mac geen virusscanner nodig heeft zijn meestal enkele jaren oud. Het is waar dat Macs niet zo gevoelig zijn voor malware als Windows.
Gratis virusbescherming voor Mac downloaden Virusscanner voor Mac AVG.
Onze virusscanner detecteert bedreigingen op Macs pc's en mobiele apparaten. Wordt onopvallend op de achtergrond uitgevoerd zodat u minder wordt afgeleid. Altijd up-to-date beveiligd tegen de nieuwste bedreigingen. Beschermt niet alleen u maar ook uw vrienden. Onze bekroonde detectietechnologie zoekt naar virussen en spyware op Mac pc en Android-basis. Zo weet u zeker dat uw geliefde Mac wordt beschermd en dat u geen virussen verspreidt naar uw andere apparaten of uw vrienden met een pc of Android-apparaat.

Contacteer ons