Zoeken naar sophos

mac virus
antivirus mac free
virusscanner mac
sophos review
virusscanner mac gratis
antivirus mac
imac antivirus
sophos
sophos
Sophos UTM Shop Sophos UTM Hardware.
Een goede bescherming van uw netwerk is van groot belang dus gebruik de SOPHOS UTM Sizing Guide als leidraad voor het bepalen van de juiste hardware. De juiste SOPHOS hardware kiezen. SOPHOS is een toonaangevend merk als het gaat om het beveiligen van computernetwerken. Het topmerk heeft drie pijlers ontwikkeld met soft en/of hardware oplossingen om beveiliging te kunnen bieden op de volgende gebieden Network Protection Enduser Protection en Server Protection. Welke appliance u het beste kunt kiezen is afhankelijk van een aantal factoren. Zo moet er rekening gehouden worden met het aantal gebruikers en de netwerkomgeving. U kunt ervoor kiezen om alle subscriptions in één enkele SOPHOS FullGuard Bundle aan te schaffen tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
Sophos neemt Nederlandse HitmanPro-maker SurfRight over IT Pro Nieuws Tweakers.
Sophos neemt Nederlandse HitmanPro-maker SurfRight over. Door Sander van Voorst maandag 14 december 2015 1649 63 reacties Feedback. Het Britse beveiligingsbedrijf Sophos neemt het in Hengelo gevestigde SurfRight over. Het Nederlandse bedrijf is bekend om zijn anti-malwareprogramma HitmanPro. Sophos heeft 318 miljoen dollar omgerekend ongeveer 29 miljoen euro voor het bedrijf betaald. Sophos laat in een persbericht weten dat SurfRight technieken heeft ontwikkeld die het mogelijk maken om op zero days gebaseerde en geavanceerde aanvallen te detecteren en te voorkomen. Door de overname zegt Sophos zijn eigen beveiligingsproducten te willen verbeteren.
Sophos UTM Firewall.
Beveilig Mobiele Apparaten Servers Desktops Webbrowsing en beheer eenvoudig. 1 tot 5000 gebruikers. Probeer nu vrijblijvend 30 dagen met 100 gebruikers. Sophos heeft de versie 9.3.x beschikbaar gesteld. Lees hier meer over de nieuwste features van de Sophos UTM. Of lees meer over de nieuwste hardware Sophos SG Firewall appliances met ongekende snelheid hier in de datasheet. Liever eerst Sophos proberen? Bekijk eenvoudig de Sophos UTM interface probeer in enkele minuten en een Software of Virtuele Editie of vraag een trial aan voor bijvoorbeeld de Sophos SG 230 Hardware appliance.
Sophos Contec B.V.
Vind een product per oplossing. Home Producten Producten per merk Sophos. Webroot Managed Service Provider. Webroot Business Endpoint Protection. Webroot Business Mobile Protection. Webroot Business User Protection. Webroot Web Security Service. neXus Hybrid Access Gateway. Contec stopt met distributie Sophos. Na 13 succesvolle jaren hebben Contec en Sophos op 11 juni 2016 de samenwerking beëindigd.
SOPHOS NetStream Inter Networking Solutions.
Netstream is uw officiële SOPHOS Gold Solution Partner. UTM staat voor Unified Threat Management. SOPHOS UTM's eenvoudige intuïtieve user interface UI is ontworpen voor u. Het laat u snel uw netwerk en gebruikers beschermen. En het vereenvoudigt het dagelijkse management. Sophos UTM helpt u om uw veiligheid te consolideren zonder afbreuk te doen aan de doeltreffendheid ervan. Beveilig uw netwerken met antivirus next-generation firewall Wi-Fi en webserver protection. Met slechts één krachtige en simpele toepassing. Sophos UTM beschermt uw gebruikers overal en altijd.
Sophos protection NetStream Inter Networking Solutions.
Zo kunt u gebruik maken van de sublieme hardware van SOPHOS om uw netwerk te beschermen. Hiernaast bieden wij u bescherming van data mail web en nog veel meer. NetStream is als Platinum Reseller van SOPHOS in staat u het beste van SOPHOS te bieden. Kies voor beveiliging kies voor SOPHOS. Treed vandaag nog binnen in de wereld van netwerk en computerbeveiliging en maak kennis met de protection producten van SOPHOS die NetStream u te bieden heeft. Wilt u meer informatie voor u besluit welk deel van uw netwerk u wilt of dient te beveiligen? Schrijf u dan in voor één van de seminars of neem contact met ons op voor een gedegen advies!
Sophos UTM Shop webwinkel voor Sophos Astaro security oplossingen van NetStream BV.
U heeft geen producten in uw winkelwagen. Welkom bij de SOPHOS UTM Shop van NetStream! Sophos UTM helpt u om uw netwerkbeveiliging te consolideren zonder afbreuk te doen aan de effectiviteit van de beveiliging. Bescherming voor desktops laptops mobiele apparaten data internet en zelfs e-mail allemaal met één enkele licentie! Beschermt fysieke en virtuele servers van malware-bedreigingen zonder concessie te doen aan de prestaties. NetStream lanceert de nieuwe UTM Shop! Sophos UTM Shop is de webwinkel voor Sophos security oplossingen van NetStream BV innovatief leverancier van Inter Networking Solutions. Sinds 2000 levert en implementeert NetStream beveiligingsoplossingen. Van plan tot praktijk.
Sophos Benelux blog.
Sophos Partners and Distributors. Sophos Partners and Distributors. Intercept X de next generation anti-exploit en anti-ransomware-technologie van Sophos. Sophos Central uitgebreid met Sophos Email. Sophos bindt de strijd aan met onbekende exploits en ransomware. Sophos lanceert Sophos Safeguard Encryption 8. Sophos Benelux congratulates its award-winning partners. How to stay protected against ransomware. Sophos partner aan het woord Imagine ICT. Online Security Summit Belgium. Sophos Encryption Roadshow encryptie wordt een must.
Sophos UTM Firewall netwerk beveiliging.
De UTM series gaat per 30-06-2018 end of Support. Er is een migratie pad voor Sophos UTM klanten naar de Sophos SG series. Neem contact op met Virtual Security voor een migratie aanbieding van Sophos UTM naar Sophos SG series. De Sophos SG modellen zijn een stuk sneller en geschikt voor Sophos Copernicus. bekijk als Lijst Grid. Sophos UTM 110 Hardware Appliance. UTM 110 HW Appliance with 4 GE ports HDD Base License for unl. users power cable Europe. Let op de Sophos UTM 110 is EOL de Sophos SG 115 is de logische vervanger.

Contacteer ons