Meer resultaten voor sophos virusscanner

mac virus
antivirus mac free
virusscanner mac
sophos review
virusscanner mac gratis
antivirus mac
imac antivirus
sophos
sophos virusscanner
Sophos Home de gratis antivirus die niet zaagt ZDNet.be.
Van Avast over AVG tot Comodo en Panda. Je kan je dan ook afvragen waarom je een nieuwe speler in overweging zou nemen. Dat deden wij ook en tot onze verbazing kon Sophos Home ons vlotjes overtuigen. Om Sophos Home te gebruiken dien je eerst een gratis account aan te maken. De beveiligingsdienst werkt via één overkoepelende account waarmee je indien gewenst meerdere systemen kan beveiligen. Registreren doe je hier. Download Meteen naar de download Na het bevestigen van je mailadres log je meteen in op het Dashboard. Daar kan je je huidige systeem toevoegen. De software ondersteunt zowel Windows als Mac. Na een korte download haal je het installatiebestand binnen dat op zijn beurt Sophos Home downloadt en installeert.
Sophos Home Antivirus Free Gratisvirusscanner-downloaden.nl.
Veel gestelde vragen FAQ. Thuis Gratis virusscanners overzicht Sophos Home Antivirus Free. Sophos Home Antivirus Free. Sophos Home Antivirus is een gratis virusscanner waarmee je maximaal 10 computers in een thuisnetwerk kan beveiliging. Deze beveiligingssoftware is zowel geschikt voor Windows als Mac OS. Doordat de gebruikte technologie gebaseerd is op de commerciële beveiligingspakketten is Sophos Home een zeer goede gratis virusscanner. Een bijkomend voordeel is ook dat deze gratis antivirus-software geheel vrij is van reclame en advertenties die de betaalde beveiligingspakketten promoten. De installatie en configuratie van Sophos Home Antivirus verloopt geheel via een online dashboard. Hiervoor dien je éénmalig een gratis account aan te maken.
Sophos Home.
Er zijn antivirus leveranciers die hun producten direct op de thuisgebruikers richten anderen die bij voorkeur voor de bescherming van grote bedrijven kiezen en sommige die beide doen. Antivirus gigant Sophos heeft lange tijd de commerciële kant van de markt gekozen. Door de recente uitgave van de gratis Sophos Home kunnen nu Mac en Windows thuisgebruikers op 10 van hun apparaten van dezelfde antivirus beschermingsniveau profiteren.
Sophos Anti-Virus Downloaden Gratis Virusscanner voor Mac Software.
Sophos de ontwikkelaar van populaire zakelijke beveiligingssoftware heeft een gratis virusscanner voor Mac OS X op de markt gebracht met de naam Sophos Anti-Virus for Mac Home Edition. Sophos heeft een speciaal forum geopend voor gebruikers van Sophos Anti-Virus for Mac Home Edition waar ze vragen kunnen stellen en informatie kunnen uitwisselen. Hiervoor gaat u naar openforum.sophos.com/MacAv. Sophos Anti-Virus for Mac Home Edition heeft de volgende kenmerken. gratis virusscanner voor Mac OS X nu ook geschikt voor Mountain Lion. alleen beschikbaar voor persoonlijk gebruik door consumenten. biedt bescherming tegen virussen wormen spyware en trojans. Sophos Anti-Virus for Mac Home Edition screenshots.
Sophos Home Downloaden Gratis Virusscanner voor Mac en Windows.
Een virusscanner beschermt uw computer. Een erg goede optie is dan Sophos Home. Beveiligingsexpert Sophos is het bedrijf achter deze virusscanner en heeft alle kennis en ervaring in dit programma samengebracht. Dat is te merken aan deze virusscanner die niet alleen heel uitgebreid is maar ook erg snel en gebruiksvriendelijk. Sophos Home is helemaal gratis en beschikbaar voor Windows Mac OS en werkt online in alle gangbare browsers. Voordat u de met Sophos Home aan de slag kunt moet u een gratis account aanmaken maar dat is heel snel gedaan. Na het inloggen op de site komt u gelijk in het startmenu waar u het bestand voor uw systeem kunt downloaden.
Sophos Home virusscanner test en prijzen Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Community Klantenservice Inloggen Maak gratis kennis. Fabrikantprijs 1 licentie 0. Benieuwd naar de testresultaten. Benieuwd naar dit artikel? Geen lid van de Consumentenbond? Maak gratis kennis en krijg direct toegang. Geschreven door de Consumentenbond. Sophos Home is nog niet zo lang beschikbaar. Deze relatieve nieuwkomer weet nog niet te overtuigen. Er zijn betere gratis alternatieven. De software is Engelstalig en alle instellingen worden online geregeld.
Sophos Home GratisSoftware.nl Downloads.
Sophos Home is de gratis virusscanner voor Windows en Mac die de gelijknamige Britse producent sinds kort aanbiedt. Sophos Home geeft gratis volledige anti-virus bescherming voor maximaal tien apparaten. De interface is eenvoudig en overzichtelijk. Via het Dashboard op de website van Sophos kunt u meerdere computers beheren. Sophos Home is een nieuw gratis product dat bescherming tegen virussen en andere malware biedt. Ook protectie tegen PUP's potentieel ongeweest programma s en webbescherming behoren tot het pakket.
Sophos Home Gratis antivirus met malwarejager en webfilter.
We willen u wel niet onthouden dat na de installatie er meteen 8 extra services geactiveerd werden die automatisch met Windows opstarten. Sophos Web Control Service. Sophos Web Intelligence Service. Dit zal ongetwijfeld invloed hebben op de opstarttijd van uw Pc. Sophos Home Het gebruik. Wat ons meteen opviel na het opstarten van Sophos Home is de minimalistische interface. U ziet enkel een knop Scan Now verschijnen met daaronder 3 tabs waarin u kan zien welke beveiligingsmodules actief zijn. De knop Home Dashboard wordt dan weer gebruikt om eventuele instellingen van Sophos Home aan te passen. Zoals eerder al aangehaald gebeurt dit online.
Sophos Antivirus en Firewalls.
Sophos Solutions en Services. Sophos XG Firewall en UTM. Sophos XG Firewall is de laatste versie van de Sophos firewall en een innovatieve oplossing om uw netwerk te beveiligen. Niet alleen innovatief op de manier van beheer maar ook met raportage en samen werken met andere componenten binnen het netwerk zoals Sophos Central Endpoint Advanced. De firewall kent de status van het endpoint maar de endpoint ook van die van de firewall. Sophos noemt dit Security Heartbeat. De laatste ontwikkelingen op het gebied van ransomware bestrijding is Sophos Intercept X.

Contacteer ons