Meer resultaten voor virusscanner macbook pro

mac virus
antivirus mac free
virusscanner mac
sophos review
virusscanner mac gratis
antivirus mac
imac antivirus
sophos
virusscanner macbook pro
Zijn Macs altijd virusvrij? ZDNet.be.
Bitdefender Virus Scanner in de Mac App Store.
Lees recensies bekijk klantbeoordelingen zie schermafbeeldingen en lees meer over Bitdefender Virus Scanner. Download Bitdefender Virus Scanner voor Mac OS X 10.7 of nieuwer en geniet ervan op je Mac.
Standaard antivirussoftware in macOS zo werkt het.
Hoe werkt de anti-malwaresoftware op je Mac? Tegen welke gevaren ben je beschermd? In deze gids bekijken we de ingebouwde antivirussoftware in OS X.
Dit zijn de beste virusscanners voor de Mac.
Dit zijn de beste virusscanners voor de Mac. Laatst bijgewerkt 23 januari 2017. Een virusscanner biedt extra bescherming op je Mac tegen virussen trojans en andere malware. Zoek je als Mac-gebruiker een antiviruspakket dan heb je keuze uit een stuk of vijftien oplossingen. Welke is de beste? Dat hebben we voor je uitgezocht in dit overzicht vind je de 4 allerbeste virusscanners voor de Mac. Aan het eind van dit artikel bespreken we ook of je dergelijke antivirus eigenlijk wel nodig hebt op een Mac. Virusscanners voor de Mac.
De beste virusscanner Mac. Test Apple Macintosch security 2017.
Mac OS X 10.9 Mavericks. Mac OS X Mountain Lion 10.8. Mac OS X Lion 10.7. Mac OS X Snow Leopard 10.6. Heeft mijn Mac wel een Virusscanner nodig? Als u nooit uw Mac verbindt met het Internet is het antwoord nee. Maar als u het Internet gebruikt is het antwoord ja. En aangezien bijna iedereen tegenwoordig online is betekent dat de meerderheid van de Mac-gebruikers moet overwegen IOS compatibel antivirus software te installeren. De berichten die online staan waarin vermeld wordt dat een mac geen virusscanner nodig heeft zijn meestal enkele jaren oud. Het is waar dat Macs niet zo gevoelig zijn voor malware als Windows.
Drie gratis anti-virus applicaties voor Mac OS X appletips.
Daarnaast hebben ze veel ervaring met virussen op de Mac. Hun populaire producten zijn onder andere Dr Web Anti-virus Pro deze heeft meer functies zoals een persoonlijke firewall en een anti-spam filter. De Light-versie daarin tegen omvat de belangrijkste bescherming en is bovendien gratis. De applicatie beschikt over alle gebruikelijke functies zoals virus definitie-updates en een speciale quarantaine-map om verdachte bestanden te isoleren. Daarnaast kun je net zoals in bovenstaande applicaties je Mac snel of volledig scannen of enkel bepaalde mappen of bestanden. Deze applicatie heeft geen mogelijkheid om je Mac automatisch te scannen op nieuwe virussen en malware.
Avast Free Antivirus voor de Mac Beveiligingssoftware voor Apple OS X.
Avast Mac Security is een lichtgewicht antivirusoplossing voor Apple Macintosh-computers met antivirusscans op aanvraag en realtime-beveiliging die op de achtergrond werkt.
Gratis virusbescherming voor Mac downloaden Virusscanner voor Mac AVG.
Onze virusscanner detecteert bedreigingen op Macs pc's en mobiele apparaten. Wordt onopvallend op de achtergrond uitgevoerd zodat u minder wordt afgeleid. Altijd up-to-date beveiligd tegen de nieuwste bedreigingen. Beschermt niet alleen u maar ook uw vrienden. Onze bekroonde detectietechnologie zoekt naar virussen en spyware op Mac pc en Android-basis. Zo weet u zeker dat uw geliefde Mac wordt beschermd en dat u geen virussen verspreidt naar uw andere apparaten of uw vrienden met een pc of Android-apparaat.

Contacteer ons